Преди и след употребата на матиращата серия за руси коси на MATRIX
юни 21, 2021

Как блондинките да забравят за досадните жълти оттенъци в косата?​

Четиво за 2-3 минути​

От край време блондинките по целия свят се борят да имат желания рус цвят коса без жълти оттенъци, появяващи се известно време след изрусяване или боядисване на косата. Точно заради това е важно всяка дама да избере правилната грижа за руса коса.

Преди и след употребата на матиращите продукти на MATRIX

Ако въпросът ви е как да се правите с неутрализиране на жълтите оттенъци – отговорът е да изберете качествени и професионални продукти за матиране на косата. Доказано е, че най-безвредния, за вашата коса и скалп, начин за справянето с този проблем е употребата на шампоан за матиране на руса коса в комбинация с матиращ балсам. Професионалните продукти за матиране на косата са безвредни и с видими резултати още след първата употреба.

Използването на шампоан и балсам за матиране на косата не е по-различно от употребата на всеки един друг продукт за коса. Първо се нанася шампоана за матиране на коса, който трябва да престои върху главата ви между 5 и 10 минути, а веднага след шампоана против жълти оттенъци се нанася и балсама от същата серия.

Ако се питате, какво точно представлява и как действа шампоанът за премахване на жълти оттенъци, сега ще ви отговорим. Шампоана е в наситено лилав цвят, който се получава вследствие на лилавите пигменти, които взаимодействат с жълтия нюанс на косата и успешно успяват да неутрализират жълтите оттенъци и да подарят на вашата коса перфектната матировка за коса.

Любимата на много дами по света марка за производство на професионална грижа за коса – MATRIX ви предлага невероятна серия за матиране на косата ви. Серията MATRIX Total Results – So Silver включва шампоан за тониране на руса коса и матиращ балсам. Гарантираме ви, че това ще станат любимите ви продукти за коса, защото ще забележите невероятните резултати ОЩЕ след ПЪРВОТО ИЗМИВАНЕ.

MATRIX Професионална серия за матиране на руса коса
X
Messenger Logo