юли 10, 2021

Ролки за къдрене на коса без горене – бързо и лесно

   Всяка една жена държи на перфектния външен вид на косата си, не само на официални поводи, но и през ежедневието. За да постигне това, обаче всяка дама прибягва до употребата на преси и маши, с които подлага косата си на постоянна топлинна обработка. Обработката на косъма на високи градуси действа изключително изтощаващо на косата, косъма губи своят жизнен вид. С цел да запазите косата си здрава и жизнена е важно да намерите алтернатива за къдрене на косата БЕЗ горене.

За щастие, такъв вариант вече съществува и това са сатенените ролки за студено къдрене на коса, с помощта на която ще можете подложите косата ви на къдрене без топлина.

   Напълно сме сигурни, че както всички останали дами по света, така и вие от пъврият път на къдрене, ще заобичате тази ролка за коса. Тъй като освен, че ще къдрите косата си без топлина, а и ще спестите много от вашето време.

   Комплектът за къдрене без топлина включва: ролка за коса, шнола за коса и две скрънчита. За да постигнете перфектните къдрици и да ги запазите през целия ден трябва просто да следвате няколко прости стъпки:

  1. Навлажнявате всеки косъм от корените и по цялата дължина.

2. Защипвате гъвката ролка за коса в центъра на главата ви с помощта на шнолата и разделяте косата си на две части.

3. Започвате да завивате, първо едната и после другата част коса, един по един, кичур по кичур, около сатенената ролка и накрая завързвате с помощта на сатенените скръчнита.

4. Остава да се наслаждавате на перфектния резултата от ролката за коса вълни.

Забравете за високите градуси на маши и преси, изберете едро къдрене на коса без топлина и ви гарантираме, че косата ви ще започне да расте здрава, красива и по жизнена, и въпреки това пак ще има перфектно оформени къдрици.

   През последния сезон професионалните ролки за къдрене на коса превзеха сърцата на много дами по света. Женската част от населението започна да осъзнава, че най-важното не е косата да бъде добре оформена, а най-важно е косата да расте здрава и да бъде жизнена и с блясък. Точно заради този факт,  този алтернативен вариант за навиване на косата е най-добрия начин за студено дълготрайно къдрене на косата ви.

   Ролката за къдрене на коса е перфектна за употреба в домашни условия. Начина за навиване на косата е много бърз и изключително лесен, а хубавото е, че след това, дълго време ще се любувате на неповторимия резултат от гъвкавите ролки за коса. Перфектните букли и стилно оформената ви коса са факт, а ефектът от възстановяването на косата ви от високите температури на пресите и машите е видим още след първата седмица от едрото студено къдрене.

   Ролките за студено къдрене на косата ви са страхотна възможност да имате перфектно оформена коса на букли и същевременно да дадете „глътка въздух“ на косата ви, за да може тя да се възстанови, да възвърне естествения си блясък и да започне да расте здрава и жизнена. Ефектът от студеното къдрене на спирали по никакъв начин не се различава от къдренето на косата ви с маша, дори обратното – единствено можете да се наслаждавате на здрава и идеално оформена коса. Помислете и се погрижете за здравият вид и жизнеността на косата ви сега, за да не съжалявате по-късно.

Жълта сатенена ролка за къдрици
Пълен комплект за перфектни къдрици всеки ден
Студеното къдрене едри къдрици е идеално, както за дами с къси коси, така и за дами с по-дълги коси. Не се тревожете дами, дължината и гъстотата на косата ви не са определящи за крайният резултат от ролките за студено къдрене в домашни условия.

Често задавани въпроси за нашите ролки за коса

Какво включват комплектите от ролки за коса за къдрене на косата без горене?
Комплекта за студено къдрене на косата включва: сатенена ролка за коса, шнола и две скрънчита. Всичко това ще ви помогне да оформите своите перфектни къдрици, бързо, лесно и без да горите косата си. А, след това ще ви остане единствено на невероятното къдрене на коса без преса!
Какви са плюсовете от студеното къдрене?
Плюсовете от студеното къдрене на косата са много! Ежедневното подлагане на косата ви на термична обработка я изтощава, връхчетата се накъсват по-лесно и косата ви губи естествения си блясък. Ако предпочетете сатенената ролка за къдрене, вие ще дадете на косата си “глътка въздух”. И ще ѝ дадете нужното време да се възстанови от високите градуси на преси и маши.
Траен ли е резултата от студеното къдрене на коса?
Да! Резултатът от тези ролки за къдрене е толкова траен, колкото и при къдренето на коса с маша или преса за коса.
Колко време отнема да навием косата си на ролката?
Навиването на косата на ролката става по-бързо, в сравнение с оформянето на косата с преса или маша. Без значение, дали косата ви е дълга, или къса – ще ви отнеме много по-малко време да накъдрите косата си със сатенената ролка.
X