Slide 1

So Silver

Идеалната матираща грижа за ВАС:
- Професионалният шампоан за матиране на русата и сива коса много бързо стана ваш фаворит, поради видимите резултати още след първата употреба.
- Професионалният балсам за коса ще се погрижи качествено да матира всяка руса и сива коса.
- В състава и на двата продукта се съдържат силно концентритани лилави пигменти, които успешно премахват нежеланите жълти тонове, и възвръщат по-хладните нюанси върху косата ви.

Total Results So Silver

Преди и след употребата на матиращата серия за руси коси на MATRIX
Преди и след употребата на матиращата серия за руси коси на MATRIX

Матират цвета на вашата коса от първото приложение

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo е матиращ шампоан направен специално, за да се погрижи за изрусените и сиви коси, като им осигури необходимата хидратация и нежна грижа. Лилавият шампоан за коса се получава в следствие на лилавите пигменти, които успешно премахват нежеланите жълти тонове, и възвръщат по-хладните нюанси върху косата ви. Подарете на себе си и косата си кадифена мекота, естествен блясък и защита с помощта на този тониращ шампоан за руса коса. Цялата серия на MATRIX – So Silver,  включваща матиращ шампоан и матиращ балсам, са идеалната грижа за руса коса, която трбява всяка блондинка да изпробва.

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Conditioner е матиращ балсам за коса, направен специално да се погрижи за изрусените и сиви коси. Тези нюанси придават на косата изтощен вид – НЕ и със серията Matrix Total Results Color Obsessed So Silver. Формулата на балсама укрепва, съживява и заздравява косата ви от корена до връхчетата, придава блясък и кадифена мекота. Освен това в състава на матиращия балсам се съдържат силно концентрирани цветни пигменти, които изразително подчертават и тонизират светлите, сиви, хладни, сребристи и дори платинени нюанси. Лилавия шампоан за коса в комбинация с матиращия балсам от серията на MATRIX – So Silver са идеалната грижа за руса коса.

X
Messenger Logo