Забравете за своята много изтощена коса!Вече има начин да ѝ вдъхнете изцяло нов живот - и то само с помощта на няколко продукта.

доверете се на серията за увредена коса на MATRIX - SO LONG DAMAGE

Matrix Total Results So Long Damage Shampoо шампоан за много изтощена коса. Този шампоан за изтощена коса има способността в дълбочина да заздрави и укрепи косата ви – от корените до връхчетата. Церамидите, които са основна съставка в шампоана за много изтощена коса ще се погрижат за вашата коса. Те ще спомогнат за бъдещото предпазване от нежелани ефекти, причинени от околната среда. Ще възвърнат естествения блясък и копринената мекота на всеки косъм от прическата ви. А, освен това и ще спомогнат за стимулирането на растежа нова и здрава коса. Тази професионална терапия за изтощена коса съдържа всичко. от което има нужда една коса, за да расте здрава и красива. 

Matrix Total Result So Long Damage Conditioner е професионален балсам за
много изтощена коса. Този балсам за изтощена коса има за цел да се погрижи и да съживи всяка
една много изтощената коса. Професионалният балсам за увредена коса съдържа церамиди, които са компонент от решаващо значение за изграждане на
косата. Освен това те имат, както възстановяващи, така и укрепващи свойства.
Също така балсамът свежда до минимум накъсването на косата и я предпазва от
бъдещи увреждания. С помощта на всеки един от тези четири невероятни
продукти за силно изтощена коса – възвръщането на здравия вид на косата ви е
напълно постижимо!

Matrix Total Results So Long Damage Strength Pak Mask е професионална маска за много изтощена коса. Тази маска за изтощена коса е предназначена за редовна грижа за увредената, както от химична, така и от термична обработка коса. Маската съдържа церамиди, които са компонент от решаващо значение за изграждане на косата. Церамидите имат, както възстановяващи, така и укрепващи свойства. Тези свойства гарантират до 88% по-малко начупване на косата ви в бъдеще. Маската за много изтощена коса успява да проникне до всяка една увредена област от косата ви. Което спомага заздравяването на всеки косъм. Продукта придава блестящо излъчване, копринена мекота и стимулира растежа на косата. 

Matrix Total Results So Long Damage Break Fix Leave-In Elixir е грижа за косата ви без измиване. Елексира спомага за сгъстяването и заздравяването на косата ви. Премахва пречупването на космения фоликул и придава сияен блясък на косата ви. 

Забравете вече, както за четките за коса против накъсване, така и за маските против накъсване на коса. Matrix Total Results So Long Damage Break Fix Leave-In Elixir е еликсир против накъсване на косата, предназначен за много изтощени коси. Този елексир ще се пребори веднага с нежеланото накъсване на косата. Това е един от най-желаните и поръчвани продукти за силно изтощена коса.

MATRIX Професионална серия за увредена коса

вече има начин да се погрижите за увредената коса!

Изберете професионалната терапия за изтощена коса на MATRIX – So Long Damage. Тази серия за коса съдържа три уникални продукти за силно изтощена коса – шампоан, балсам, маска за много изтощена коса и еликсир против накъсване на връхчетата. Крайно време е да забравите за накъсаните и изтощени коси!

X