дайте нов живот на косата си от корените до връхчетата! Заложете на професионално възстановяване на коса - по цялата дължина, от корените до връхчетата

Matrix Total Results Re-Bond Shampoo е първата стъпка от серията – Matrix Total Results Re-Bond. Която професионална серия за възстановяване на коса ще вдъхне живот на всеки косъм. Основна съставка на този шампоан за суха и изтощена коса е лимонената киселина. Тя успешно успява да премахне от косата всички замърсявания и да я почиства в дълбочина. А освен това този шампоан и предпазва косата ви  от бъдещи вреди, причинени от околната среда. Използвайки този шампоан за коса ви гарантираме бързото възстановяване на силно увредена коса. Този шампоан е подходящ за всяка силно увредена коса. Дори и за изтощена коса след боядисване. Хубавите и качествени резултати от този продукт ще забележите още след първата седмица. А за най-продължителни резултати ви препоръчваме употребата на трите продукта от тази възстановяваща серия за коса успоредно.

Matrix Total Results Re-Bond Pre-Conditioner е втората стъпка от терапията за възстановяване на коса – Matrix Total Results Re-Bond. Този балсам за суха коса без отмиване спомага за регенерирането и укрепването на вашата изтощена коса след боядисване. Професионалния балсам без отмиване прави косата ви мека на допир. А също така допринася и за бляскавия и видимо по-здрав вид на косата ви. Основната съставка на този пре-балсам е малеиновата киселина. Тази киселина спомага за бъдещото предпазване за всеки един косъм от външните фактори на околната среда. С помощта на този продукт бързото възстановяване на коса не е вече само мечта, а и РЕАЛНОСТ. Този балсам без отмиване става любим на все повече и повече наши клиентки. 
Matrix Total Results Re-Bond Conditioner е професионален балсам за суха коса. Който балсам ще съживи косата ви след ежедневната химическа и термична обработка. Една от основните съставки на професионалния балсам за възстановяване на коса е таурин. Тази съставка спомага за запазването на влагата в косата ви и предпазва космения фоликул отвътре. Този балсам е част от професионалната серия на Matrix Total Results Re-Bond. Тази серия за коса цели да укрепи и подсили крехката и увредена коса. Също така и да спомогне максимално за по-бързото и още по-качествено възстановяване на коса. Освен това балсама за дълбоко възстановяване на силно увредена коса успешно предпазва косата от външни фактори. А най-хубавото е и, че спомага за възвръщането на блясъка и копринената мекота на цялата  ви коса. Този балсам за коса е перфектен за всяка утежнена и суха коса. Включително ще помогне много ефективно и на всяка изтощена коса след боядисване.
Разликата преди и след употребата на възтсановяващата серия за коса на MATRIX

Погрижете се с професионални продукти за изтощената ви коса и получете професионални и качествени резултати!

Резултатите от успоредната употреба на трите продукта – шампоана, пре-балсама и балсамата са много по-БЪРЗИ и още по-Качествени. С помощта на тази качествена серия за коса, ви гарантираме бързото възстановяване на силно увредена коса! Тази серия е подходяща, както за всяка суха и утежнена коса, така и за всяка изтощена коса след боядисване.

X