Погрижере се за вскяа суха и изтощена коса - Хидратирайте я трайно от корените до връхчетатa!

Заложете на два от най-преподпочитаните продукти за хидратация на косата ви!

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo е професионален хидратиращ шампоан за много суха коса. Този хидратиращ шампоан за суха коса ще възстанови естествената красота и жизненост на косата ви – от корените до връхчетата. Още след първата употреба на този шампоан за много суха и изтощена коса – косата ви ще бъде трайно хидратирана, подхранена и изгладена. Хидратиращия шампоан за коса съдържа формула Fibre Gloss Technology. Тази формула осигуряваща лека и кремообразна текстура, която не утежнява косата. Точно поради тази технология, шампоан за коса от серията на Matrix – Moisture Me Rich е перфектен за ежедневна употреба. Също така шампоана е богат на глицерин, който има силни овлажняващи свойства. Друга основна съставка на хидратиращия шампоан за коса е кайсиево масло. Това масло спомага за моменталното омекотяване на косата ви и за придаването на естествен блясък. Ако отдавна търсите хубав шампоан за суха коса – изберете Matrix Total Results Moisture Me Rich.

Matrix Total Results Moisture Me Rich Conditioner е професионалния спрей балсам за суха и изтощена коса. Този спрей балсам за коса ще се погрижи за изтощената и дехидратирана косата от корена и по цялата и дължина. Натуралният екстракт от кайсиево масло е основна съставка на този продукт, предназначен за много суха коса. Кайсиевото масло придава на косата ви копринена мекота. Също така спомага и за изглаждането на косата ви и лесното оформяне. Балсамът без изплакване ще улесни разплитането на косата ви веднага след напръскване, и то без да има нужда от измиване. Леката текстура на балсама за суха и изтощена коса го прави перфектен за ежедневна употреба. Гарантирано е, че дори и при всекидневната употреба на продукта – косата ви не се утежнява и омазнява. Този продукт става любим на все повече и повече наши клиентки. Те споделят с нас, че забелязват професионални и качествени резултати още след първите няколко впръсквания от този продукт.

Преди и след употребата на хидратиращата серия на MATRIX

Да забравите за всяка много суха и изтощена коса, вече не е само мечта, а напълно постижима цел!

Дългите летни дни, прекарани под яркото слънце и летния сезон са любими на много от дамите! Но след тях започвате да усещате, че косата ви има нужда от хидратация? Забелязвате, че косата ви има много изтощен същевременно много сух вид? Не се безпокойте! Важно е единствено да намерите правилните професионални продукти за много суха и изтощена коса. Любимата на много наши клиентки серията за суха коса е Moisture Me Rich. Сигурни сме, че тя ще стане много бързо и ваш фаворит. Особено, ако косата ви има нужда от трайна хидратация от корените и по цялата ѝ дължина. Трайни и качествени резултати ще забележите още след първата седмица от употребата на серията на Matrix – Moisture Me Rich. За най-добри резултати, препоръчваме на нашите клиентки успоредната употреба на двата продукта за суха и изтощена коса.

X