подхранва и матира косата ви от корените до връхчетата още след първото измиване

Matrix Total Results Dark Envy Shampoo е точният матиращ шампоан за кестенява коса за вас! Този тониращ шампоан за кестенява коса ще се погрижи за дамите с по-тъмни коси. Комбинацията от сини и жълти пигменти е основната съставна в професионалния матиращ шампоан за кестенява коса. Тази комбинация дава резултат от зелен пигмент, който задържа хладните тонове върху косата ви за по-дълъг период от време. Освен това, спомага да имате кафява коса без червени оттенъци. Този матиращ шампоан за кестенява коса е подходящ за употреба, както върху боядисани, така и върху естествени тъмни коси. Хубавото на професионалния тониращ шампоан за кестенява коса е, че подхранва всеки косъм в дълбочина. Освен това с помощта на този тониращ шампоан за кестенява коса косата ви ще си възвърне естествения блясък и копринена мекота.

Matrix Total Results Dark Envy Mask е идеалната подхранващa маска за тъмните коси. Маската ще се погрижи за качественото премахване на червен оттенък от косата ви. Подходяща е за седмична употреба, както върху боядисани, така и върху естествени коси. С тази маска вече е възможно косата ви да получи САМО с един продукт – подхранване, блясък, копринена мекота и поддържане на желаните хладни тонове. За най-добри резултати ви препоръчваме успоредната употреба на професионалния тониращ шампоан за кестенява коса с балсама и маската от серията.

Matrix Total Results Dark Envy Conditioner е идеалната ежедневна грижа за коси в по-тъмни нюанси – черни и тъмно кестеняви. Зелените пигменти съдържащи се в балсама са перфектни за матиране на рижави оттенъци при кестенява коса. Продуктът спомага за омекотяването, хидратацията и блясъка на косата. Професионалният балсам е предназначен, както за боядисани, така и за естествени цветове. За постигането на най-добри резултати ви препоръчваме успоредната употреба на професионалния тониращ шампоан за кестенява коса с маската и балсама.

X