Защо да изберете професионалния син шампоан и маската от серията Brass Off?

Matrix Total Results Brass Off Shampoo е уникалния тониращ шампоан за коса, любим на много дами! Този син шампоан за руса коса е вашето спасение при появата на нежеланите жълтеникави оттенъци в косата ви. Появяващи се след изсветляване на кестенявата ви коса. Синьо-виолетовите пигменти са главната съставка в този син шампоан за матиране. Те успешно неутрализират нежеланите жълти оттенъци и възвръщат по-хладните тонове на косата. Освен това олиото от витамини, влизащо в състава на професионалния син шампоан подхранва косата ви в дълбочина. Този шампоан против оранжеви оттенъци е подходящ за кичури, боядисана коса, както и за естествена коса. Също така с помощта на този шампоан оцветител в син цвят ви гарантираме, че косата ви ще си възвърне естествения блясък и мекота. Гарантираме ви, че още след първата употреба на професионалния шампоан против оранжеви оттенъци ще забележите невероятни резултати. Забравете завинаги за досадните и нежелани жълти оттенъци с помощта на този анти жълт шампоан.

Matrix Total Results Brass Off Mask е точният продукт, който ще ви помогне да се справите с появата на нежеланите жълтеникави оттенъци след изсветляване. Маската съдържа синьо-виолетови пигменти, които успешно елиминират нежеланите медни и оранжеви нюанси. Маската е подходяща, както за боядисана, така и за естествена коса. А, витаминозното масло, влизащо в състава на маската, подхранва косъма в дълбочина. За най-добри резултати ви препоръчваме успоредната употреба на маската и професионалния син шампоан от серията. Оттървете се завинаги от досадните керемидени оттенъци, изберете професионалната матираща серия за коса. Която съдържа шампоан против жълти оттенъци и маска.

Клиент

Приятно съм изненадана от зашеметяващите резултати след употребата на продуктите от серията Brass Off. Досадните жълти оттенъци, появяващи се след боядисването на косата ми вече са ЗАБРАВЕН МИТ. Препоръчвам с две ръце употребата на професионалните продукти от тази серия, резултата от тях се препокрива с резлутата след посещение при фризьора.​
Преди и след употребата на матиращите продукти на MATRIX
X