Шампоан за запзване на цвета
февруари 14, 2022

Коя боя за коса да изберете, спрямо типа на косата ви?

В търсене сте на хубава боя за коса? Изпробвали сте какви ли не марки боя, но все има нещо, което не ви допада? Косата ви има нужда от почивка от амоняка? Боята, която използвате не покрива белите ви коси? Имаме за вас точният, продукт, който ще ви помогне, както максимално да предпазите косата си от изтощаване, така и ще ви помогне да покриете белите коси, а и същевременно цвета ви ще бъде много естествен и наситен за максимален период от време. Да, това, което ви казваме не е само фантазия – реалност е, която реалност се казва – професионална боя за коса Alfaparf Evolution of the Color Cube.

Домашното боядисване на коса може да се превърне в едно от любимите ви занимания, особено ако имате хубава боя за коса под ръка. Италианската марка Alfaparf се е погрижила само в едно флаконче боя да осигури за косата ви най-благоприятните съставки. Тази професионална боя за коса съдържа минимално количество амоняк, което означава, че косата ви ще бъде максимално защитена. А и същевременно новият цвят на косата ви ще бъде изключително естествен и наситен за дълъг период от време. 

Окислител за коса

Тази хубава боя за коса, съдържа в себе си иновативна 3D технология, чиято главна съставка е хиалуроновата киселина. Освен за лицето, хиалурона въздейства и изключително благоприятно на боядисването. Това е така, понеже тази киселина поддържа правилното ниво на влага в косъма, и няма опасност по време на боядисването, косата ви да се дехидратира. Също така, хиалурона създава мрежеста структура около всеки косъм по време на боядисването. Тази мрежеста структура осигурява равномерното разпределение на боята по всяко едно място от косъма.

Втората съставка от 3D технологията на тази хубава боя за коса е HCI система, която има за цел да осигури проникването на микропигментите на изключителна дълбочина, което впоследствие осигурява дълготрайно покритие. Третата съставка е Multi-Lamellar Vehicle система, която пък система има за цел да предпази силния цвят на пигментите по време на смесването на тази хубава боя за коса с оксиданта за коса.

Ако все още смятате, че не сте намерили коя точно е боята за коса, предназначена за вашия тип коса – препоръчваме ви да изберете тази хубава боя за коса на италианската марка Alfaparf. С нея е напълно възможно, както да щадите и предпазвате косата си, така и максимално дълго време да имате наситен и естествен цвят на вашата коса. Помислете за косата си сега, за да не съжалявате по-късно. X