октомври 23, 2023

Когато става въпрос за избор на перфектното облекло за бременни и кърмещи майки, комфортът винаги трябва да бъде ваш основен приоритет. Всяка от вас, бъдещи майки, има уникални нужди през този красив етап от живота и затова ви предлагаме широка гама от дрехи за бременни и основни неща, които не само предлагат превъзходен комфорт, но и ви карат да изглеждате страхотно през цялата бременност. Нека се потопим в света на модата за бременни, и да отговорим на някои основни ваши въпроси, а именно кога да си купим дрехи за бременни и да проучим какво трябва да включва гардеробът на една бременна жена.

Кога да купувам дрехи за бременни?

Един от най-честите въпроси, които чуваме от бъдещи майки, е – „Кога е подходящият момент да започнем да пазаруваме дрехи за бременни?“. Отговорът е индивидуален за всяка една от вас. Правилният момент да инвестирате в облекло за бременни до голяма степен зависи от вашето тяло и как то реагира на бременността. Ето обаче някои общи насоки, които да ви помогнат да направите правилния избор:

Първи триместър

През първите месеци на бременността тялото ви може да не се промени значително. Може да сте в състояние да носите обикновените си дрехи удобно. Това обаче варира от жена до жена. Някои може да започнат да изпитват подуване и чувствителност доста рано. В този случай помислете за закупуване на бельо и бикини за бременни, които са проектирани да носят комфорт, благодарение на възможността им за регулиране според вашите нужди.

Втори триместър

В този период повечето жени започват да показват забележими промени във формата на тялото си. Може да започнете да чувствате дискомфорт с обикновените си дрехи. Тук на помощ идват панталони и горнища за бременни, които са изработени от устойчиви и висококачествени материали.

Подкрепа в този етап от бременността може да окаже и коланът за бременни, чиято функция е да намали болката от растящото коремче и да подобри стойката ви. Поддържащият колан за бременни ви позволява да се занимавате удобно с ежедневните си дейности, независимо дали сте на работа, излизате на разходка или се наслаждавате на йога сесия.

Трети триместър

Когато навлезете в последния етап от бременността си, определено ще имате нужда от подобрение във вашия гардероб за бременни. Роклите за бременни, нощниците и пижамите са от съществено значение за добър нощен сън, релакс и за онези специални случаи, когато искате да изглеждате по най-добрия начин.

По време на бременност, често се препоръчва бъдещите майки да спят настрани, особено на лявата страна. Тази позиция насърчава оптималния кръвен поток както към бебето, така и към майката, осигурявайки по-здравословно и по-удобно изживяване.

Страничното спане обаче може да бъде предизвикателство без правилната опора. Решение за този проблем е възглавницата за бременни, която освен че ви служи за опора, подобрява съня ви и намалява болката, която може да ви съпътства в този период.

Дрехи за бременни

След като отговорихме на въпроса кога и какви дрехи да купувате за бременни е време да ви помогнем и какво да гледате при избор на вашите дрехи:

Рокли за бременни

Независимо дали става дума за ежедневно излизане, официално събитие или просто излежаване у дома, е важно роклите да са изработени от удобни и дишащи материи, за да се чувствате спокойни, независимо от времето. Подберете рокля, достатъчно еластична, за да покрие нуждите ви през цялата бременност. Някои модели рокли имат защити, прикрити странични ципове, които ви позволяват да я използвате и след бременността във фазата за кърмене.

Нощници за бременни жени

Комфортът е от първостепенно значение, когато става дума за нощно облекло за бременни жени. Нощници трябва да са изработени от меки, еластични материали, които ще ви помогнат да спите спокойно дори през тези неспокойни нощи.

Пижами за бременни

Пижамите за бременни са пригодени да отговарят на вашите нужди, като подходяща пижама, бихме посочили такава, която предлага лесен достъп за кърмене, след като вашето мъниче се появи. Уютните и практични пижами, гарантират че не е необходимо да правите компромис с комфорта или удобството.

Бельо за бременни и бикини за бременни

Разбираме, че може да започнете да усещата обикновеното бельо стегнато и неудобно с напредването на бременността. Бельото и бикините за бременни трябва да са проектирани да осигурят правилната опора и гъвкавост, от които се нуждаете. Кажете сбогом на дразнещите еластични ленти и здравей на комфорта.

Панталон за бременни

Независимо дали се обличате за специален повод или ежедневна разходка, панталоните за бременни са създадени да допълват вашия уникален стил. Панталонът, който перфектно би допълнил вашия гардероб за бременни, е добре да притежава плисета отпред, които предлагат допълнително пространство за растящия ви корем. Освен това, за ваше удобство, някои панталони идват с два странични джоба.

Сутиен за бременни и кърмачки

Предимство на сутиена за бременни и кърмачки е фукцията за регулиране на презрамките и гръдната обиколка. Тези сутиени предлагат подкрепата, от която се нуждаят вашите променящи се гърди, и са предназначени за лесен достъп, когато е време да кърмите бебето си.

Възглавница за бременни

Добрият нощен сън е от решаващо значение по време на бременност. Възглавници за бременни са специално оформени, за да обгръщат тялото ви, облекчават точките на натиск и предлагат несравним комфорт. Те ви помагат да си осигурите почивката, от която се нуждаете, за да се чувствате добре през деня.

В bgQueens нашето уникално предложение за стойност е съсредоточено върху това да гарантираме, че бременните жени се чувстват уверени, удобни и стилни по време на своето пътуване.

От рокли за бременни и нощници за бременни до възглавници, бельо и всичко между тях, нашите продукти са проектирани с оглед на вашите нужди. Ние разбираме, че няма две еднакви бременности и се стремим да се погрижим за уникалността на всяка бъдеща майка. Прегърнете пътуването си към майчинството с увереност и направете всеки момент от вашата бременност незабравим.

X