MATRIX Серия за изтощена коса
юли 19, 2021

как да дадем нов живот на сухата и изтощена коса?

   Все повече и повече дами по света се сблъскват със сухата и изтощена коса, но все по-малко от тях обръщат внимание на този проблем. За да расте косата ви здрава, жизнена и бляскава е важно да се погрижим с подходящите продукти за нея.

      MATRIX са се погрижили да предложат на пазара продукти, които се борят точно със сухата и изтощена коса – серията So Long Damage. Серията включва:

Шампоан за изтощена коса: този продукт заздравява и укрепва косата в дълбочина. Главната съставка в шампоана са церамидите, които освен, че придават блясък и мекота на косата ви, спомагат и за стимулирането на растежа на здрава и жизнена коса.

–  Маска за изтощена коса: маската за суха и изтощена коса успява да проникне до всяка една увредена област от косата ви и освен да я заздрави, продукта придава блестящо излъчване, копринена мекота и стимулира растежа на косата. Маската за изтощена и падаща коса гарантират до 88% по-малко начупване на косата ви в бъдеще.
MATRIX Серия за силно увредена коса

–  Балсам за суха и изтощена коса: този продукт спомага за съживяването на външния вид на косата ви и свежда до минимум накъсването на косъма.

–  Еликсир против накъсване на коса предотвратява цъфтежа на връхчетата на косата.

   Едновременното използване на шампоана за суха и изтощена коса, балсама за изтощена коса, маската за много изтощена коса и еликсира ви гарантират стимулирането на растежа на здрава коса с блясък и заздравяване на вече изтощените части от косата ви. Видими резултати ще забележите още след първата седмица на употреба на продуктите.

X