Slide 1

HEATLESS CURLS - КЪДРЕНЕ БЕЗ ТОПЛИНА

Косата ви е прекалено изтощена от честото използване на маша за коса? Искате да продължите да къдрите косата си, но БЕЗ да я съсипвате?

Вече има такъв вариант - сатенената ролка за къдрене на косата ви БЕЗ никакво горене. С нейна помощ вие получавате перфектни къдрици без да унищожавате косата си.

Избирайки ролките за къдрене БЕЗ топлина bgQueens, вие избирате, както да имате перфектната прическа, така и да защитите косата си от накъсване и изтощаване.

HIGH AMPLIFY

коя дама не иска да има своята перфектна прическа, без да подлага косата си на термична обработка?

След ежедневното третиране на косата на високи градуси, вие не осъзнавате колко всъщност ѝ вредите. Къдренето на коса без горене с помощта на тази ролка е перфектния начин да имате ПЕРФЕКТНИ къдрици и в същото време да предпазите косата си от термичната обработка.

Избирайки ролките за къдрене на коса без топлина на bgQueens, вие избирате, както да имате перфектната прическа, така и да защитите косата си от накъсване и изтощаване. Друг плюс на този иновативен начин за къдрене на вашата коса е, че пестите от ценното си време. Да навиете косата си с помощта на тази ролка ще ви отнеме много по-малко време, отколкото да накъдрите косата си с маша или преса.

Можете да изберете вашият сет за къдрене в любимия ви цвят и да започнете да се наслажданвате на вашите перфектни къдрици. Подарете на косата си желаната почивака от високите градуси – дайте ѝ “глъдка въздух” сега!

накъдрете косата си, следвайки няколко стъпки и спестете време

1.Навлажнете косата си.

2.С помощта на шнолата в комплекта защипете ролката за косата ви(захванете я където се намира пътя на прическата ви).

3.Започнете да навивате косата си кичур след кичур около ролката – при всяко завиване прихванете малко от косата ви, докоато не я навиете цялата около ролката.

4.Завържете краищата с помощта на скрънчитата в комплекта.

5.Останете така за 3-4 часа или преспете с ролката.

6.Насладете се на невероятния резултат.

този сет за къдрене включва:

Този комплект включва:

1.Сатенена ролка за коса

2.Шнола за коса

3.Две скрънчита за коса

X
Messenger Logo