Тиара за коса с камъни
март 2, 2022

Елегантни и стилни булчински прически с тиара

Предстои ви вашият сватбен ден? Обичате класическите мотиви и искате сватбата ви да бъде класическа? Гласите се да имате ефектна пролетна или гореща лятна сватба? Избрали сте семпла рокля и стилни обувки, но имате чувството, че нещо ви липсва? Направили сте си списък със всичко, което трябва да уредите за сватбеният си ден, но мислите, че забравяте нещо? А избрахте ли вече вашата прическа? А, защо не се спрете на стилните и ефектни булчински прически с тиара? С помощта на семпли и нежни сватбени аксесоари за коса имате възможността да завършите своята сватбена визия по един изключително стилен начин. 

Всички булчински прически с тиара са изключително стилни! В същото време са и много предпочитани от повечето булки през последните няколко сезона на сватбите. Това е така, защото този тип прически със стилните диадеми с цветя дават свободата за разнообразен тип прически. Но и в същото време стоят изключително стилни, ефектни, нежни и заради това са и толкова предпочитани. Другото хубаво нещо е, че има много голямо разнообразие от ефектният венец от цветя за коса

Коя от всички булчински прически с тиара да изберете и на кое бижу точно да заложите?

Както вече споменахме, изключително лесно е да съчетаете всеки венец от цветя за коса с прическата, която сте си избрали. По важният момент, на който трябва да обърнете внимание е – коя точно украса за коса да изберете? Първото важно нещо, което трябва да решите е дали предпочитате тиара с камъни или по-скоро предпочитате венец от цветя за коса. Дори и двата типа бижута за коса да са ви харесали изключително много – не се притеснявайте! Не е трудно да вземете решение, кой аксесоар да изберете и на коя от многото булчински прически с тиара да се спрете. Това е така, защото е лесно да съобразите стилните диадеми с цветя с останалите основни цветове или акценти по роклята и чантата ви. Примерно, ако по роклята ви има бродирани цветя – изберете сватбеният венец. Но ако пък по роклята и чантата ви имат посипани камъчета по тях – изберете ефектната тиара с камъни.

Елегантна тиара за коса
Луксозна тиара за коса

Относно това коя от всички булчински прически с тиара да изберете – отново не е трудно! Хубавото на този венец от цветя за коса е, че лесно и стилно се вписва във всяка една от многото булчински прически с тиара. Тенденцията през последните сезони на сватбите е, че най-любимата на дамите от многото булчински прически с тиара е следната. Небрежен кок, в началото на който е вплетеният венец от цветя за коса. Следващата от многото булчински прически с тиара, които дамите предпочитат е – пусната коса, оформена на големи букли. Като в началото на косата е вплетена стилна сватбена тиара за коса с цветя. Третата най-избирана прическа от булките е – ниска опашка с права коса, като в началото на опашката има нежен аксесоар с камъчета.

В крайна сметка, бъдете сигурни, че която и от многото прически да изберете, вие ще бъдете много елегантна. Разгледайте нашият каталог със сватбени аксесоари и поръчайте вашият фаворит сега!

X