Шампоан за боядисана коса
декември 30, 2021

Да запазите цвета на боядисаната си коса за по-дълъг период от време – МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА с помощта на шампоан за боядисана коса!

Ежемесечно боядисвате косата си? Хвърляте адски много пари за посещение при фризьор? В търсене сте на професионална и качествена козметика за коса? Която да предпази цвета на косата ви от бързото изсветляване? Имате нужда също така и от козметика за коса, която едновременно да подхрани косата ви? Забелязали сте, че цвета на току-що боядисаната коса е в пъти по-красив, отколкото е след една или две седмици? Ще разкрием пред вас няколко начина, по които можете да запазите своята боядисана коса за по-дълго време. И да се наслаждавате на невероятния нюанс на косата ви, все едно тъкмо сте излезли от фризьорския салон. 

Грижата за вашата боядисана коса, не приключва с избора на правилния салон за красота или с професионалната боя за коса. Има още много неща, за които следва да помислите, веднага щом боядисате косата си. За да предпазите току що нанесения си цвят от избледняване. Грижата за боядисаната ви коса започва едва тогава, когато стане време да изберете професионални продукти за запазване цвета на вашата коса. Да използвате добър и качествен шампоан за боядисана коса е не само важно, а и препоръчително.

Кой точно качествен шампоан за боядисана коса да изберете из сред голямото разнообразие на пазара?

Шампоан за запзване на цвета

Какъвто и цвят да сте избрали за вашата коса, колкото и качествена боя за коса да използвате – един професионален шампоан за боядисана коса от MATRIX COLOR OBSESSED има способността да удължи живота на цвета с ДО 32 измивания. Този хубав шампоан за боядисана коса, освен че спомага за запазването на новия цвят има и много други положителни ефекти. В комбинация с него, ви препоръчваме да използвате и една от най-обичаните от нежната половина – маски за боядисана коса. С помощта на тези дра продукта – професионалния шампоан за запазване на цвета и маската, ви гарантираме, че ще намалите посещенията си при фризьора. 

Освен за по-дълготрайния ви цвят, този безсулфатен шампоан за боядисана коса ще ви помогне да подхраните косата си от корените до връхчетата. А също така, този добър шампоан за боядисана коса и ще ви помогне да възвърнете естествения блясък и копринената мекота на косата ви. 

Ще споделим с вас няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете този шампоан за боядисана коса:

Първи съвет: НЕ подценявайте грижата за боядисана коса след нанасянето на цвета. Използвайте този качествен шампоан за боядисана коса! Той ще ви помогне да запазите цвета си. За да не стигнете до повторно боядисване на косата ви още след първата седмица.

Шампоан за боядисана коса

Втори съвет: Не избирайте едни от най-евтините продукти за коса. Изберете най-добрия шампоан за боядисана коса! За да предпазите, както цвета на косата ви, така и скалпа си.

Трети съвет: Изберете този шампоан за коса, който освен, че ще предпази косата ви и ще ви помогне да подхраните косата ви от корените до връхчетата. Изберете професионална козметика за коса, която да помага, както да запазите цвета на косата си. Така и да я подхраните и да възвърнете естествения ѝ блясък и копринена мекота.

X
Messenger Logo