Скрънчи за коса от сатен
октомври 1, 2021

5 ТОП прически с хитовия аксесоар за коса – скрънчи

   Все повече дами замениха класическия ластик скрънчи ластика, който разнообразява дори и най-обикновената прическа за коса. Сега ще споделим с вас 5 страхотни лесни и бързи прически със скрънчи, идеални, както за ежедневни разходки, така и за вечерни поводи.

1. Първата прическа, която ще ви предложим е идеална, както за дамите с къдрави коси, така и за тези с прави. Отделете горния преден пласт на косата ви и го завържете на кок. Тази прическа е много стилна и отваря погледа на всяка дама, решила да си я направи.

2. Вържете косата си на ниска и прибрана опашка, добавете скрънчито и ще се насладете на резултата – стилна и нежна прическа. В последно време този тип прически е силно предпочитана от дамите, както за ежедневието, така и за официалните поводи. Препоръчваме ви да направите тази визия на косата ви, когато тя е изправена, създава усещане за класа и много стил, въпреки, че направата ѝ става лесно и не изисква особени усилия.

3. Третата прическа е идеална, както за дамите с по-къса коса, така и за тези с дълга. Прихване от предната част на косата си и вържете малка опашка с помощта на ластик скрънчи, може дори леко да топирате косата си, за да получите желания обем.

4. Следващата прическа също е много лесна и бърза – вържете небрежен кок в долната част на косата ви с помощта на скрънчито. Гарантираме ви, че ще се влюбите, дори и в една толкова обикновена, но много стилна визия на косата ви.

5. И последната прическа е много класическа, но при направата ѝ с помощта на ластика скрънчи става много стилна и ефектна. Вържете просто висок кок на косата ви. Тази прическа отново е перфектния избор, и за дамите с къса коса, и за частта от дамите с по-дълги коси.

Също така разгледайте и останалата ни колекция от стилни и ефектни аксесоари за коса, която включва най-различни фиби за коса с камъни, шноли и какво ли още не.
X